tirsdag 20. januar 2009

Lengter etter vår...

Det er fremdeles lenge til jeg kan tilbringe lyse vårdager i en solvarm hyttehage, men fram til da kan jeg jo oppdatere bloggen med gamle bilder, og jeg begynner med vaskeposten:

Slik så den ut første sommeren etter overtakelse (2003); en skjev og ustødig konstruksjon tett ved bekkekanten, men vi hadde da rennende vann i springen! Bekken går foran vaskeposten og under uthusets bakre hjørne ved grinda.


Pinsa 2004 hadde vi en ny og bedre løsning etter iherdig jobbing av mannen i huset og yngste sønn. Vaskepost med "vann-til-vegg" og en stødig plass for oppvask og rensking av fisk på ei "bru" over bekken ved uthuset. Løsningen fungerer fremdeles utmerket!


Utdrag fra hagedagboka mi da vaskeposten ble laget, datert 31. mai 2004:

Vaskeposten er nesten ferdig (det er ikke mitt verk!), men jeg "grunnla" nytt urtebed, skråningen er trimma, alt av planter er kommet i jorda, og likevel rakk vi å sitte i sola og gjøre ingenting! Vi rakk også midnattstur på fjorden - selv om det ikke ble fisk var det en flott opplevelse å sitte i måneskinn med niser rullende rundt båten...

Er det rart jeg lengter?

2 kommentarer:

 1. Hei på deg! Der var du, ja :-) Hyggelig at du også har fått deg blogg. Jeg tror vel nesten alle på hagegal som hadde dagbøker har fått seg blogg, og det er jo fint for da får en jo lest om hvordan folk har det rundt omkring i hele Norge.

  Ja, du er ikke alene om å lengte etter vår. Det er ikke lenge til det i følge kalenderen, men når jeg kikker ut i dag ser det absolutt ikke sånn ut etter nye 10 cm med snø som har kommet i natt. Men jeg vet jo at en eller annen gang så blir det vår igjen, helt sikkert!

  Det var kjempekoselig å høre fra deg igjen!

  SvarSlett
 2. Hei her er du ja, så fint at du har laga deg blogg da kan jeg følge deg her også ;)

  Du ...Lengter etter vår..

  Ja det begynner vel å bli mange av oss som gjør det etterhvert :D
  Det skal iallefall bli deilig!

  SvarSlett